ІНСТИТУТ РОСЛИННИЦТВА ІМ. В.Я. ЮР’ЄВА
Національної академії аграрних наук України

Засідання Президії Національної академії аграрних наук України

13 грудня 2021 року директор Інституту, член-кореспондент НААН Кобизєва Любов Никифорівна прийняла участь в засіданні Президії Національної академії аграрних наук України, яке проходило в великій залі Академії (м. Київ), з доповіддю «Ефективність діяльності Інституту рослинництва імені В.Я. Юр’єва НААН». В засіданні Президії НААН в он-лайн режимі прийняв участь член Президії НААН, академік НААН Кириченко Віктор Васильович.

Засідання проходило під головуванням Президента НААН академіка Гадзала Ярослава Михайловича. Після його відкриття Президент НААН Гадзало Я.М. вручив директору Інституту Кобизєвій Л.Н. Грамоту Верховної ради України за заслуги перед Українським народом, якою нагороджено трудовий колектив Інституту рослинництва імені В.Я. Юр’єва НААН.

В доповіді директора Кобизєвої Л.Н. було відображено напрями та результати діяльності Інституту за останні п’ять років: виконання фундаментальних і прикладних досліджень, функціонування Центру генетичних ресурсів України, координаційної роботи з генетичних ресурсів рослин та селекції соняшнику, підготовки кадрів вищої кваліфікації, впровадження інноваційних розробок в галузі рослинництва, роботи Східного міжрегіонального центру НААН. За результатами обговорення, яке  пройшло в конструктивній атмосфері, Президією НААН було прийнято рішення,  спрямоване на покращення діяльності інституту.